Kariyer Günleri

Psikoloji Topluluğu’muzun bu yılki en büyük etkinliği olan ve gelenekselleşmesini planladığımız 1. Kariyer Günleri 2-3 Mayıs tarihlerinde Sayın Rektörümüzün ve Sayın Dekanımızın da katılımıyla merkezi konferans salonunda gerçekleşti. İki gün boyunca 09.30-16.15 saatleri arasında gerçekleşen etkinliğe okul içinden ve okul dışından yaklaşık 150 kişi katıldı. Psikolojinin 14 farklı alt alanından 14 farklı psikoloğun  konuşmacı olduğu etkinlik; psikolojinin alt alanlarını, psikologların bu alanlara nasıl geldiklerini ve bu görevlerde neler yaptıklarını, alanın olumlu ve olumsuz özeliklerini tüm şeffaflığı ile katılımcıların bilgisine sundu. Her konuşma soru-cevaplarla interaktif bir şekilde gerçekleşti ve böylece katılımcılar akıllarındaki soruları alanındaki uzman psikologlara birebir sorma fırsatı buldu.

İki gün boyunca bilgiyle dolu dolu geçen etkinlik, etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen Psikoloji Topluluğu’nun Yönetim Kurulu üyelerinin takdim edilmesi ile son buldu. Yönetim Kurulu üyeleri başarılı bir şekilde son bulan etkinliğe katılımları içim konuşmacılara ve katılımcılara teşekkürlerini sunarken etkinliğe gelen konuşmacılar ise böyle keyifli ve yararlı bir programa ev sahipliği yaptığı için Psikoloji Topluluğu’na teşekkürlerini sundu. Gelen katılımcılar ise akıllarındaki sorulara cevap bulmalarının memnuniyeti ile Psikoloji Topluluğu’na teşekkürlerini sunup etkinliğin gelenekselleşmesini istediklerini iletti.